آب سرد و سرطان!!

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است؛ اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت می‌کند. روند هضم غذا را کند می‌کند.



زمانی که این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان می‌دهند و شکسته می‌شوند و سریع‌تر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می‌شوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان می‌شود.
بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.
زمان‌های صحیح آب خوردن :
با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید
دو لیوان آب: بعد از بیداری، کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی
یک لیوان آب: 30 دقیقه قبل از غذا، هضم راحت غذا
یک لیوان آب: قبل از گرفتن حمام، کمک می‌کند به کاهش فشار خون
یک لیوان آب: قبل از خواب، به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی

هر کدام از مطلب زیر را می پسندید کلیک کنید :

/ 0 نظر / 22 بازدید