آش ترخینه.آشی محلی

امروز می خوام راجع به یک غذای محلی خوشمزه توضیح بدم.

مواد لازم :

  • بلغور گندم دو لیوان
  • عدس نصف لیوان
  • لپه نخود یک سوم لیوان
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • کشک سه قاشق غذا خوری
  • چند برگ اسفناج
  • فلفل،سیر،پیاز،زردجوبه،نمک،به میزان لازم

طرز تهیه:ابتدا عدس و لپه را تمیز کرده می گذاریم تا بپزد.سپس بلغور گندم را اضافه می کنیم.وقتی که مواد کمی جا افتاد اسفناج وگوجه خرد شده را اضافه می کنیم.ودر آخر کشک روبه آش اضافه کرده می گذاریم چند جوش بخورد.پیاز و سیر راسرخ کرده همراه نمک وفلفل اضافه میکنیم.غذا آماده است متوانیم از نعناع داغ هم برای تزئین غذا استفاده  کرد.لازم به ذکر است اگر می خواهید لپه زودتر پخته شود.چند ساعت همراه آب جوش خیسانده شود.

 

 

 

/ 16 نظر / 11 بازدید
نمایش نظرات قبلی
روزهای روشن

سلام شکلش که خیلی قشنگه می پزیم ببینیم چی میشه ممنون از مطالب جالبتون و از اینکه به من سرزدین بازم بیاین [لبخند]

meysam-villa

ترخینه خیلی بدمزه س[سبز] راستی عیدون مبارک[گل]

مهناز بهشتی

سلام مرسی که به من سر زدی دوست دارم راجع به نوشته هام نظر بدی حتما خوندیشون راستی شما کرد هستی اخه سوپ ترخینه یک غذای سنتی کردی است

بازاریاب

دوست عزیز سلام اگر تمایل دارید مدیریت قوی تری بر وبلاگ خود داشته باشید،امکانات بیشتری به مخاطبین خود ارائه نمایید و یا یک گام بزرگ برای ورود به دنیای وب مستران بردارید ما توصیه می کنیم همین امروز از امکانات رایگان ارائه شده توسط تیم اندیشه ی برتر نهایت بهره را ببرید و با تبدیل وبلاگ خود به وب سایت خواسته های خود را محقق کنید. هم اکنون اقدام کنید و از امکانات دامین و هاست رایگان برخوردار شوید http://designer.moshakhasat.com همچنین در صورتی که تمایل دارید از طریق وبلاگ خود کسب درآمد کنید آدرس زیر را نیز حتما ملاحظه بفرمایید http://www.moshakhasat.com/index.php?route=information/information&information_id=9 با تشکر 1345435801.18

...

سلام عید گذشتتون مبارک دوست من[لبخند]

مهدی تتری

سلام دوست عزیز من شما رو لینک کردم شماهم وبلاگ مارو با نام داندود موزیک پاپ/رپ/فارسی وخارجی وب آدرس http://musicberooz.persianblog.irلینک کنید در غیر این صورت لینک شما حذف خواهد شد لطفا در صورت لینک کردن من رو خبر کنید

مامان محمدمهدی

این آش مخصوص کدوم محله ست؟ظاهرش که خیلی خوشمزه ست باید دستورشو به مامانم بده بپزه بخوریم و باطنشم ببینیم [نیشخند]

خلوت یه مسافر

سلام ممنون که بهم سرزدی بایدبگم که شماهم وب آموزنده و جالبی دارید در خصوص آش ترخینه هم نظرم اینه کسی که میخواد ا قدام به پختن این آش کنه باید دل و جرات داشته باشه چون اگه اوستا نباشی آش تلخ میشه اصلا از قدیم معروفه که پختن آش ترخینه کار هر کسی نیست به قول معروف گاونر می خواهد و مرد کهن

باسلام تریخینه درمناطق غرب باروشهای متفاوتی پخت میشه اول گندم رامی پزندبعدآسیاب میکنندبعدگندم آسیاب شده رادردوغ می خیسانندبعدچندروزترخینه تررادرمکان بلندی خشک ودرزمستان درآب پخته ودرآخرپیازداغ کرده ومیل میکنند

زهرا

خسته نباشين. وبلاگتون خيلي مطالبش جالبه. خصوصا اين يكي. لطف كردين كه به وب منم سر زدين. اگه دوست داشته باشين ميخوام لينكتون كنم فقط بگين به چه اسمي. ممنونم.[گل][گل][گل]